2.7.14

BCN Com tramitar comunicats d'obres d'urgència?

Com tramitar comunicats d’obres d’urgència?   
Les obres d’urgència són aquelles que s’han d’executar amb caràcter urgent i immediat per tal d’evitar danys a les persones o a les coses (apuntalaments interiors, sistemes de protecció de façanes...).
Les obres d’urgència són aquelles que s’han d’executar amb caràcter urgent i immediat per tal d’evitar danys a les persones o a les coses (apuntalaments interiors, sistemes de protecció de façanes...). Aquestes Obres no poden esperar fins a la tramitació de la corresponent llicència o comunicació, i per això, poden ser realitzades immediatament per la persona interessada, amb la direcció tècnica competent, sense necessitat de sol·licitar l’Informe d’Idoneïtat tècnica.
Per tramitar una Obra d’urgència, cal entrar al Portal de Tràmits de l’Ajuntament de Barcelona, i iniciar el tràmit de consulta prèvia per a la realització d’obres indicant com a actuació “Mesures d’emergència per tal d’evitar danys a les persones”. En fer-ho l’aplicatiu no ens entregarà una consulta prèvia sinó que ens sol·licitarà directament el número de visat/registre de l’assumeix de Direcció. 
Així doncs caldrà preparar prèviament el visat/registre de l’assumeix de Direcció: es donarà d’alta un nou expedient en el que es visarà la Direcció d’obra + Direcció d’execució acompanyat d’una Documentació tècnica o justificació de pressupost on quedi clar que no són obres de reparació només d'eliminació del risc greu i imminent.
Un cop sol·licitat el tràmit d’urgència tindrem un termini de 15 dies per presentar el projecte de reparació. Aquest tràmit es realitzarà de la manera habitual a través de l’Informe d'Idoneïtat.

Pere Domènech Bernat
Arquitecte Tècnic i Enginyer Edificació
--------------------------------
ARQUITECNIC.NET
Ramón y Cajal, 45 Local 4ª · 08012 Barcelona
Tel. 670 257 703
Correu electrònic :
tecnic@arquitecnic.net
Pàgina web  www.arquitecnic.net

Logotipo LinkedInhttp://arquitecnic.net/images/facebook_logo.jpghttp://arquitecnic.net/images/twitter_newbird_boxed_whiteonblue.pnghttp://arquitecnic.net/images/blogger.jpg




Aquest correu electrònic està lliure de virus perquè la protecció de l'avast! Antivirus està habilitada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada