26.5.23

Queixes Generalitat de Catalunya i Ajuntament de Barcelona en la tramitació de treballs tècnics

 Explicació dels processos a realitzar per queixar-nos a l'administració publica per la tardança en la tramitació d'expedients, pegues que posen i terminis que es salten sistemàticament.


Cèdules d'habitabilitat

Tenen 30 dies hàbils que son un mes i mig en fer la tramitació de la cèdula i emetre la cèdula.

Pegues que posen habitualment:

1. Envia planell del pis per comprovar que el que dius al certificat es correspon amb el planell que aportes, que també el pots fer malament. I així no fan la seva feina que es inspeccionar si consideren que hem fet malament la feina.

2. Aportació de documentació que acrediti que l'habitatge que certifiquem te una antiguitat superior a l'any 1984.



No s'entén que actualment per habitatges anteriors a 1984 que no han tingut cèdula prèvia i que cal adjuntar un informe-responsabilitat d'acreditació  tal com indica la circular nº 5 i 6 de l'agencia de l'habitatge de Catalunya, segueixin enviant requeriments per justificar amb altre documentació l'antiguitat com habitatge. Si van fer aquella circular amb el seu document pertinent, perquè ens requereixen que aportem més documentació. Ja deia que l'administració es reserva la capacitat de comprovar la veracitat mitjançant el requeriment dels documents, el que passa es que s'ha tornat generalitzat.


Sindicatura de Greuges de Barcelona

Síndic de Catalunya a la seu electrònica es pot accedir a la teva carpeta personal amb certificat electrònic i presentar una queixa, així com veure l'estat de les teves reclamacions.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada