12.12.18

Eina informàtica per fer valoracions de béns inmobles amb font del Registre de la Propietat

font CAATEEB

MVI, eina metodològica per fer valoracions de béns inmobles


El Consell General de l'Arquitectura Tècnica d'Espanya està realitzant gestions per intentar signar un conveni per a la utilització de l'eina.
 
El Col·legi de Registradors d'Espanya disposa d'un aplicador web que conté una metodologia de valoració de béns immobles, l'eina ha estat desenvolupada per un grup d'especialistes de la Universitat de Saragossa.

El Consell General de l'Arquitectura Tècnica d'Espanya està realitzant gestions per intentar signar un conveni per a la utilització de l'eina.

L'eina proporciona informació real i directa de les compravendes inscrites en tots els Registres de la propietat (en l'actualitat el 94-95% de totes les transaccions i incloent 1.400-1.500 municipis) pel que entenem que pot ser de gran utilitat per a molts de col·legiats. Es poden apreciar les característiques de l'eina en el següent enllaç:


El cost per a una contractació conjunta anual, varia depenent del nombre de col·legiats interessats en la subscripció anual d'aquesta eina.
Si trobeu útil l'aplicatiu i estaríeu interessants en la subscripció d'aquesta eina, envieu un correu electrònic a biblioteca@apabcn.cat  per tal de fer una estimació de possibles interessats. 

Disposeu fins al dia 15 de gener de 2019 per enviar-nos les vostres sol·licituds

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada