15.10.18

Setmana de la Rehabilitació 2018

Setmana de la Rehabilitació

CAATEEB - Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Barcelona 
 
La V Setmana de la Rehabilitació es celebrarà aquest any del 15 al 22 d'octubre. Jornades  i una Fira oberta als professionals i als ciutadans. Us hi esperem!
 
Després de quatre edicions, Rehabilita està situant la rehabilitació com a element estratègic de la recuperació dels sector de l’edificació, essent un revulsiu econòmic que el nostre país no pot desaprofitar.

La rehabilitació no consisteix només en mantenir i conservar adequadament el nostre teixit urbà i arquitectònic, sinó que permet millorar la eficiència i la qualitat de vida dels ciutadans i regenerar la imatge, la convivència i la cohesió social dels barris, pobles i ciutats, facilitant la generació de llocs de treball de proximitat i l’accés a un habitatge digne, els grans reptes que té el nostre país per als propers anys.

Visiteu la página www.rehabilita.cat  per conèixer totes les novetats de l'edició 2018

  • Dilluns, dimarts i dimecres a la Sala cotxeres del Palau Robert
  • Dijous i divendres a la Sala d'actes del CAATEEB

Fira de la RehabilitacióActivitats , empreses, tallers familiars, informació, tot sobre la rehabilitació
  • Dissabte i diumenge 20 i 21 d'octubre, de 10 a 18h. Passeig Lluis Companys (Arc de Triomf)

ESTAND PER A PROFESSIONALS COL·LEGIATS (OFERTA EXCLUSIVA CAATEEB)
Si ets un/una professional lliberal, dedicat/da a la rehabilitació i vols oferir els teus serveis professionals als ciutadans, tens una oportunitat única de trobar nous clients. T’oferim la possibilitat de participar a la Fira Rehabilita 2018 (20 i 21 d’octubre al Passeig Lluis Companys) que des del CAATEEB organitzem.

Perquè volem donar l’oportunitat a tots els nostres col·legiats de ser-hi presents a la Fira, en unes condicions i preus únics per als serveis professionals de lliberals (queden excloses les empreses que tenen les condicions generals de la Fira).
En la darrera edició vam tenir més de 15.000 visitants. Per a aquesta edició s’han organitzat activitats d’animació i tallers on podrà participar tothom, des del més petit al més gran.

Si estàs interessat contacta amb nosaltres al telf. 93 240 20 57 i t’explicarem detingudament tot sobre la teva participació en Rehabilita.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada