divendres, 3 de novembre de 2017

CAATEEB Inspeccions i revisions d'habitabilitat, certificació energètica i ITE

Font CAATEEB.


Inspeccions i revisions d'habitabilitat, certificació energètica i ITE

L'àrea tècnica i l'assessoria jurídica us informem sobre la importància de la comprovació de les dades en els vostres informes i certificats
 
La bona praxi professional exigeix realitzar d'una forma molt acurada, les inspeccions dels habitatges per poder aplicar de forma rigorosa els criteris d'habitabilitat, els de certificació energètica dels edificis, i els d'inspecció tècnica dels edificis, establerts per la normativa aplicable.
De conformitat amb la legislació vigent, la inexactitud en els certificats o informes, constitueix una infracció molt greu que pot ser sancionada amb una multa econòmica.

Des de l'Àrea Tècnica us informem de dubtes freqüents a considerar en els vostres informes i certificats i d'on podeu trobar una resposta.

  • Certificats d'habitabilitat
    Un dels temes més recurrents és el d'informar sobre el decret amb el qual s'ha de fer la revisió de les condicions d'habitabilitat. A l'apartat d'habitabilitat de l'àrea tècnica, disposeu de quadres temporales per l'aplicació dels diferentes decrets, i guies de comprovació d'habitatges nous i usats segons les especificacions dels decrets.


  •  Inspecció tècnica dels edificis Sobre les ITE hi ha dubtes i discrepàncies de com hem de considerar una deficiència concreta. A l'apartat de la inspecció tècnica dels edificis de la pàgina web, disposeu d'un article on ho explica.

Per últim, recordar-vos que des del CAATEEB es valora positivament la realització d'inspeccions i controls per part de l'Administració,  ja que la millora en la qualitat final dels nostres treballs i intervencions professionals garanteix el prestigi i futur de la nostra professió.

El Col·legi sempre vetllarà per la defensa de l'exercici dels seus professionals, però destinarà tots els recursos per a perseguir qualsevol mala praxi que pugui enterbolir el prestigi de la nostra professió.

Des del CAATEEB teniu a la vostra disposició els serveis d'Assessoria Jurídica i d'Assessoria Tècnica per resoldre qualsevol dubte que tingueu al respecte assessoriatecnica@apabcn.cat / assessoriajuridica@apabcn.cat  T. 93 240 20 60.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El preu dels pisos, cap amunt

Font diari El Punt Avui El preu dels pisos, cap amunt L’habitatge s’encareix ...