22.6.15

FW: I+CEEEC l'ICAEN amb els certificadors d'eficiència energètica d'edificis



I+CEEEC l'ICAEN amb els certificadors d'eficiència energètica d'edificis
L'ICAEN amb la Certificació d'Eficiència Energètica d'Edificis de Catalunya

Resolta la incidència del tràmit de certificació d'eficiència energètica d'edificis

La incidència ha estat resolta tot i que manca la tramesa d'etiquetes sol·licitades amb data 11 i 12 de juny. Preguem disculpeu les molèsties. 
Més informació

Esmena de dades adminsitratives

Us recordem què en cas d'equivocació en qualsevol de les dades del formulari, que no comporti un canvi en l'import de la taxa i en el cas de què aquesta ja s'hagi pagat, tenim disponible el tràmit d'esmena de dades administratives on a través d'un formulari podreu demanar que canviem qualsevol dada equivocada.

És molt important que s'omplin correctament els següents camps del formulari:
Departament: Empresa i Ocupació.
Tema: Indústria i Energia.
Subtema: Estalvi energètic.
En el cas que no s'hagi pagat la taxa, us recomanem que descarregueu un nou formulari i repetiu el tràmit amb les dades corregides. El tràmit amb les dades incorrectes quedarà anul·lat en 3 mesos per exhaurir el termini de pagament.

Així mateix, si les modificacions afecten als fitxers informàtics (envolupant, instal·lacions, etc.) ens hauríeu d'adjuntar el nou fitxer informàtic a més d'indicar-nos els nous valors dels camps del formulari afectats.

En el següent enllaç trobareu una petita explicació i l'enllaç al tràmit:
Més informació
AVÍS LEGAL.
L'ICAEN l'informa que les dades tractades per a la realització d'aquesta primera tramesa del Butlletí I+CEEEC han estat obtingudes del fitxer automatitzat Gestor de l'Oficina Virtual de Tràmits, la finalitat del qual és garantir la traçabilitat de totes les gestions que la ciutadania realitza amb l'Administració de la Generalitat de Catalunya, mitjançant el portal multicanal Gencat Serveis i Tràmits, i que vostès van cedir com a tècnics competents certificadors davant l'òrgan competent del Registre de certificació d'eficiència energètica d'edificis.


La informació continguda en aquest correu electrònic està destinada a obtenir informació per a una millor gestió amb l'Administració de la Generalitat de Catalunya dels tràmits relacionats amb la certificació d'eficiència energètica d'edificis.

Amb aquest correu electrònic l'ICAEN l'informa que, en cas d'acceptació, les vostres dades s'inclouran en un fitxer de l'entitat i seran tractades de forma confidencial, d'acord amb la política de privacitat i seguretat de l'ICAEN i amb la Llei Orgànica de Protecció de Dades de caràcter personal. Les dades seran tractades amb la finalitat de dur a terme l'activitat pròpia de l'ICAEN, i sempre dintre dels lícits objectius de l'entitat.

Per a exercir els drets d'oposició, accés, rectificació i cancel·lació pot contactar amb l'ICAEN enviant un missatge de correu electrònic a icaen@icaen.gencat.cat, per fax al 93 622 05 01, o per correu a l'Institut Català d'Energia, carrer Pamplona, 113, 3a planta. 08018 Barcelona.


 Així mateix, en cas que no vulgueu seguir rebent aquest butlletí podeu donar-vos de baixa de la subscripció a la casella que s'indica. Del contrari, seguireu rebent aquest Butlletí I+CEEEC amb tot tipus d'informació rellevant relacionada amb la certificació d'eficiència energètica d'edificis.


Copyright © 2015 Institut Català d'Energia, Tots els drets reservats.

Correu electrònic:
icaen@gencat.cat

Donar de baixa la subscripció del butlletí    Actualització de les preferències de subscripció

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada