2.9.14

Nou document de càlcul de les garanties financeres per les activitats de gestió de residus

L'Agència de Residus de Catalunya ha revisat el càlcul de les garanties financeres per les activitats de gestió de residus, amb l'objectiu d'establir un tipus fix més reduït per aquelles activitats amb baixa incidència ambiental. Aquestes activitats fins el moment estaven subjectes a un terme fix de 21.000 €, però s'ha considerat que havien de tenir una regulació més específica atenent el criteri de baixa incidència ambiental. Així aquelles activitats de gestió de residus amb un superfície inferior a 200 m2 ara tindran un terme fix de 3.000 €, mentre que les activitats compreses en una superfície entre 200 i 500 m2 el seu terme fix se situarà en 10.000 €. Això comporta una reducció del terme fix del 85% i 52% respectivament.

En aquesta nova revisió del càlcul de garanties s'ha introduït una nova fiança per a les activitats de preparació per a la reutilització. Aquelles activitats que es dediquin exclusivament a la preparació per la reutilització dels residus de: aparells elèctrics i electrònics, tèxtils, tòners, residus municipals voluminosos i ampolles de vidre, es determinarà la fiança seguint el cas general (terme fix de 21.000 €) i després s'aplicarà una reducció del 50 % en el valor obtingut.
Pere Domènech Bernat
Arquitecte Tècnic i Enginyer Edificació
--------------------------------
ARQUITECNIC.NET
Ramón y Cajal, 45 Local 4ª · 08012 Barcelona
Tel. 670 257 703
Correu electrònic :
tecnic@arquitecnic.net
Pàgina web  www.arquitecnic.net

Logotipo LinkedInhttp://arquitecnic.net/images/facebook_logo.jpghttp://arquitecnic.net/images/twitter_newbird_boxed_whiteonblue.pnghttp://arquitecnic.net/images/blogger.jpg




Aquest correu electrònic està lliure de virus perquè la protecció de l'avast! Antivirus està habilitada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada