24.6.14

La Setmana de l'Energia proposa més de 300 activitats per millorar els hàbits en el consum energètic

La Setmana de l'Energia proposa més de 300 activitats per millorar els hàbits en el consum energètic

·     Les activitats, sota el lema “Quan parlem d’estalviar energia i diners, tu tens la paraula”, se celebraran entre el 23 i el 27 de juny en més de 100 municipis

Catalunya celebrarà, entre els propers dies 23 i 27 de juny, una nova edició de la Setmana de l’Energia. Amb el lema ‘Quan parlem d’estalviar energia i diners, tu tens la paraula’, i coincidint amb la Setmana de l’Energia Sostenible Europea, la Setmana de l’Energia posarà a l’abast dels ciutadans, als més petits i als professionals activitats orientades a conscienciar a la ciutadania en la millora de la gestió energètica i en el canvi d’hàbits en el consum energètic.

L’oferta d’activitats d’enguany va des de jornades per a sectors professionals, com la que se celebrarà el dia 25 a Barcelona per impulsar l’eficiència energètica en els establiments hotelers, fins a actes per a infants com l’inflable Saltem amb energia o el joc Hola Watty, passant per jornades informatives i divulgatives per a la ciutadania, com el taller Tu tens la paraula o l’exposició sobre el Pacte d’Alcaldes o visites a la planta integral de valorització de residus i DistriClima. Enguany, les activitats, xerrades, tallers i exposicions s’organitzaran per tot el territori del país, en col·laboració amb els ajuntaments que ho han sol·licitat, i s’allargaran fins a finals del mes de juliol. En conjunt, s’organitzaran més de 330 activitats en 110 municipis de Catalunya.

A més, aquesta edició s’inicia el concurs fotogràfic “Engega l’estalvi energètic!”, que consisteix en la publicació de fotografies sobre l’ús eficient de l’energia i les energies renovables amb les etiquetes #Apago #Engego i #EUSEW14 a la xarxa Instagram. Entraran en el concurs totes les fotografies que es publiquin fins al proper 30 de juliol amb les etiquetes esmentades al compte Instagram @energiacat, que estiguin fetes a Catalunya i que contribueixin a donar a conèixer els  aspectes més rellevants de l’eficiència energètica i les energies renovables. El guanyador s’endurà una estada a l’Hotel Avenida Sofia de Sitges, que compta amb la certificació LEED Platinium.

L’organització de la Setmana de l’Energia corre a càrrec de l'Institut Català d'Energia, la Diputació de Barcelona, la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, la Diputació de Girona, el Consell d'Iniciatives Locals per al Medi Ambient de les comarques de Girona, i l'Àrea Metropolitana de Barcelona, i compta amb la col·laboració i adhesió de diferents empreses i entitats. La programació completa de la Setmana de l’Energia es pot consultar a l’adreça  www.gencat.cat/setmanaenergia.



Pere Domènech Bernat
Arquitecte Tècnic i Enginyer Edificació
--------------------------------
ARQUITECNIC.NET
Ramón y Cajal, 45 Local 4ª · 08012 Barcelona
Tel. 670 257 703
Correu electrònic :
tecnic@arquitecnic.net
Pàgina web  www.arquitecnic.net

Logotipo LinkedInhttp://arquitecnic.net/images/facebook_logo.jpghttp://arquitecnic.net/images/twitter_newbird_boxed_whiteonblue.pnghttp://arquitecnic.net/images/blogger.jpg




Aquest correu electrònic està lliure de virus perquè la protecció de l'avast! Antivirus està habilitada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada